Press enter to begin your search

Engang bliver vi dem, der var..

Vis mig hvordan jeg dør / Skabende dødsbevidsthed  / Engang bliver vi dem, der var..
BlogPic_ThereYouAre

Engang bliver vi dem, der var..

Jeg kan ønske mig, at engang når vi bliver “dem der var”, så var vi dem der slog kreds for hinanden i stunder med døden. Vi sang for hinanden. Vi dækkede hinandens børn op, når én af os døde fra vort barn. Vi sad med hinanden i stilhed og i ivrig udveksling om dét med døden. Vi var for hinanden i uvisheden hen mod døden, og i sorgen. Og når vi følte den anden i sorg, sagde vi “Jeg kan se at du er knust. Jeg vil gerne være her med dig. Jeg ved ikke hvordan endnu, og jeg føler mig klodset. Men jeg vil gerne være her. Fortæl mig hvordan du kunne tænke dig, at jeg er her.” Vi var med hinanden, når vi tabte håret, vores fyldige kinder, egoet og når brysterne slap. Sammen tyrede vi brugt ungdom og illusioner på porten. Og vi trænede hinanden op i at slippe drømme og afføring – uden skam. Vi sad med hinanden, når vi døde.

Det var måden, vi var der med hinanden, i det fuldblods liv, dér.

/

Resten af indlægget i redigering

 

Jade Mar Rolsted

No Comments

Post a Comment